Englisch
Germany
nederlande
Unsere Labor

Data Herstel - Data Herstel Service

Bent u data verloren door een crash of andere nare oorzaken?

Bij AABBOO bent u op het juiste adres voor data herstel. Wij zijn jarenlang actief in de data recovery markt. Hierdoor bezitten we veel kennis en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.
Ook beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur om data te herstellen.

Neem nooit amateuristische pogingen, want dat veroorzaakt meer slechts dan goed.

Klick hier indien u meer informatie wenst over onze tarieven en procedures omtrent data herstel, of neem contact op met één van onze medewerkers.

Data Herstel Service

Wij voeren data herstel uit van o.a. de volgende fabrikanten:

SAMSUNG, IBM, Hitachi, WESTERN DIGITAL, EXCELSTOR, HP, Conner, QUANTUM, TOSCHIBA, Fujitsu, WD, SEAGATE, Maxtor harde schijven en Microdrive, notebook en laptop harde schijf en externe USB / FW schijven en disk grootte van 1,0 ", 1 , 8 ", 2.0", 2.5 "en 3.5" in ATA / EIDE, SATA, P-ATA, e-ATA, SCSI, iSCSI, SAS-technologie.

Wanneer u vermoedt dat er sprake kan zijn van dataverlies: STOP!

*Schakel de spanning uit!
Schrijf op welke handelingen u het laatst heeft uitgevoerd, welke software u het laatst heeft geïnstalleerd, welke software u het laatst heeft gebruikt, de laatste upgrade die is uitgevoerd etc. Dit kan van belang zijn voor het data recovery team. Onderneem GEEN pogingen om zelf veranderingen aan te brengen in de data of aan de schijf.

*Maakt de harde schijf tikkende of krassende geluiden?
Vererger dit dan niet door uw computer meerdere malen opnieuw op te starten. Tikkende of krassende geluiden worden meestal veroorzaakt door defecte lees- en schrijfkoppen.

*Is het probleem fysiek van aard?
Vererger dit dan niet door de computer meerdere malen opnieuw op te starten. Raak niet in paniek. Maak een plan. Heeft u een back-up?

*Open in geen enkel geval de harde schijf!
Verwijder geen schroeven. Door slechts één schroef los te draaien, kunt u de schade al verergeren. Herinstalleer het besturingssysteem niet! Dit zal u geen toegang geven tot oude files.

*Hoe waardevol is de verloren data?
Kunnen de files handmatig opnieuw worden ingegeven, en wat zijn daarvan de kosten? Neem voor meer info contact op met AABBOO Data Recovery.