Unsere Labor

Opdrachtformulier Diagnose

  1. Vul ons online opdrachtformulier voor een data recovery diagnose zo volledig mogelijk in.

  2. Verpak de gegevensdrager zorgvuldig.

  3. Bij harde schijven, RAID en storage systemen is de kostenloze expres-ophaling tot 5 kg inclusief. Na ingang von het opdrachtformulier nemen wij contact met u op om de ophaling met u te coordineren. Andere gegevensdragers stuurt u alstublieft naar ons op. Zodra uw gegevensdrager bij ons is aangekomen, zenden wij u een ontvangstbevestiging en de diagnoserekening.

  4. Nadat de rekening is betaald zult het gedetailleerde diagnosebericht ontvangen en (voor zover mogelijk op dit tijdpunt) een bestandlijst met de te herstellen bestanden. Ook sturen wij u onze bindende offerte voor de data recovery per e-mail.

  5. Nu kunt u beslissen, of u de data recovery volgens de aangegeven condities accepteert. Bij afwijzing vernietigen wij de gegevensdrager kosteloos voor u of wij sturen uw originele gegevensdrager terug. De verzendkosten hiervan zijn voor uw rekening (12,- €). Verder ontstaan dan geen kosten.

  6. Bij orderacceptatie krijgt u de data recovery rekening en uw gegevens worden herstelt.

  7. Na succesvolle data recovery worden uw herstelde gegevens op een nieuwe gegevensdrager, na ingang van de betaling, naar u toegestuurd.

Opdrachtformulier voor een diagnose op uw defecte mediadrager.

Voornaam:
Bedrijfsnaam:
Postcode:
Land:
Telefoon:
 
Merk:
Model (MDL):
Totaal capaciteit:
File system:
Anders:
Anders: